More Website Templates at TemplateMonster.com!

Bemutatkozás

1984-ben születtem Budapesten. 3 éves koromban költöztünk a Ferihegyi repülőtér szomszédságába. Környékünk felett napi rendszerességgel elrepülő rendőrségi, mentő valamint civil helikopterek alapozták meg a forgószárnyasok, valamint a repülés iránti szeretetemet. 9 éves koromban repültem először, az Air Service MD 500-as helikopterével Ferihegy légtérben. Már fiatalon érdekelt a légi járművek fotózása, valamint videózása. Kezdetben Ferihegy környékén naponta több alkalommal örökítettem meg az elrepülő helikoptereket.

Életem egyik meghatározó eseménye volt a hhelikopter.hu weboldal megismerése. A helikopteres repüléssel foglalkozó weboldalra 2004 őszén találtam rá. Már a kezdeti időszakban megfogalmazódott bennem, hogy segítenem kell az oldal munkáját fotó és videó gyűjteményemmel. Ahogyan teltek az évek, úgy az oldal alapítójával is egyre jobb lett a szakmai kapcsolatom, mára a legjobb barátomnak mondhatom. 2009 tavaszán, a hhelikopter.hu oldal alapítója felkért, hogy segítsem Magyarország legnagyobb helikopteres repüléssel foglalkozó oldalának szerkesztését.

A felkérést követően "gőzerővel" kezdtem meg a munkát, törekedve arra, hogy az oldal iránt érdeklődőknek a legjobb és legszínvonalasabb fotó valamint videó frissítéseket biztosítsam, amit folyamatosan szem előtt tartok, és a jövőben is maximálisan erre törekszem.

A fotózás is kiemelkedő helyen áll életemben. Pályafutásom kezdeténél még nem igazán törekedtem tudatosan a szakmai háttér megteremtésére, inkább csak "kattintgattam". Az elmúlt évek alatt minden tekintetben felfejlesztettem fotós tudásom, illetve az ahhoz szükséges technikai hátteret. Jelenleg legjobb tudásom szerint próbálom átadni a hhelikopter.hu oldalnak, és egyúttal annak a több száz,- ezer embernek képeimet, akik érdeklődnek munkám iránt.

Ahogy jártam az évek alatt a rendezvényeket, és bepillantást nyerhettem több helikopteres céghez, úgy tudatosult bennem, hogy amit csinálok az már nem csak hobbifotózás, hanem hivatás is. 2009 őszétől kezdtem a légi járműfotózást teljesen más irányba elvinni. Ennek tudatában próbáltam úgy megörökíteni a körülöttem zajló eseményeket mind földön, mind levegőben, hogy művészi és egyedi fotók formájában tekinthessék meg a látogatók az adott eseményt.

Lényeges számomra az évente több száz privát üzenet formájában megkereső látogatokkal való kommunikálás is. Sokszor vannak észrevételek és kérések a hhelikopter.hu oldallal, valamint fotóimmal kapcsolatban. Fontos a jó kapcsolat kialakítása mind a szakmabeli, mind a privát látogatókkal. Jó érzéssel töltenek el a látogatók pozitív visszajelzései. A világ minden pontjáról kapok megkereséseket, és látom, hogy az embereknek tetszik amit csinálok, és jól teljesítem küldetésemet.

Bemutatkozómból egyértelműen kiderül, hogy a repülés szeretete, valamint a fotózás, illetve a repülőnapokról való tudósítás szabadidőm nagy részét kitölti, de ettől függetlenül mindig időt szakítók egyéb szabadidős tevékenységekre, szeretek motorozni, biciklizni, sportolni, és az élet más területein fotózni.

Köszönöm, hogy végig olvasta bemutatkozásomat, jó időtöltést kívánok mindkét weboldalon.